Kedves Látogató!

Weboldalunk jelen pillanatban karbantartás alatt áll, de a legtöbb tartalom továbbra is elérhető!

A javítási munka előreláthatólag április közepén fejeződik be! Addig is türelmüket és megértésüket kérjük az esetlegesen előforduló hibák miatt!

üzemeltetők

Az MLSZ hétfő délután az NB1 kivételével befejezettnek nyilvánította a magyarországi labdarúgó bajnokságokat.

Napok, hetek óta volt szó róla, hogy hamarosan újraindulnak majd országszerte a focibajnokságok, ami végül be is igazolódott, igaz nem olyan formában, mint azt vártuk. A hétfői napon a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége ülésezett, melyen meghozta döntését, miszerint amatőr szinten több futball - legalábbis hivalatos formában - már nem lesz.

Ahogy azt már a facebook-on közzétettük, szinte semmit sem változott a bajnokság összetétele. A kupabúcsú után ideje tehát a bajnokságra koncentrálni! Az MLSZ megyei igazgatósága nemrég elkészítette az őszi szezon pontos menetrendjét, melyet lejjebb olvasható. A tavalyihoz hasonlóan idén is Börcsön kezdjük a szezont, majd ezután hazai pályán a Rábapatonát fogadjuk.
Hajrá srácok, HAJRÁ GYAFA!!!

© 2021 SoftwareAce Bt.
Minden jog fenntartva!