Ifi: hullámzó, gyenge játék, vereség Dunaszegen

Ez bizony gyenge volt.

Nem lehet sok jót írni ificsapatunk hétvégi meccséről, ugyanis a győzelem mellett a várt és megszokott jó játék is elmaradt. Persze a hazai pályán játszó Dunaszeg sem brillírozott nagyon, ám egy gólt begyötörve mégiscsak megnyerték ezt a bőven elfelejthető mérkőzést. Ez többnyire annak tudható be, hogy ők támadtak valamelyest többet, volt, hogy a kapunk torkából kellett kikanalaznunk a labdát. Mi inkább védekezésre kényszerültünk, s amikor pedig próbáltunk volna akcióba lendülni, az rendre elakadt a dunaszegi játékosok lábaiban, vagy éppen pontatlan volt a passz.

Legnagyobb lehetőségünk Kállai Peti ’Pedro’ nevéhez fűződött, de sajnos nem sikerült értékesíteni a ziccert már 1-0-s állásnál. Nem egy embert okolva fontos leszögezni, hogy CSAPATként vallottunk szégyent! Jövő héten így sokkal nagyobb elszántságra és küzdeni akarásra, no meg persze futballra emlékeztető jelenetekre lesz szükség, s jó lenne ezt a hullámzó teljesítményt is elfelejteni! Gyerünk srácok, HAJRÁ GYAFA!!!

2016. október 2., vasárnap
Győr-Moson-Sopron Megyei II.o., Keleti cs., U19, 8. forduló
Dunaszeg SE  –  GYŐRASSZONYFA-TARJÁNPUSZTA SE   1:0  (0:0)
Dunaszeg, sportpálya, vezette: Nagy A.
gólszerző: Szalai B. (50')

Peidl M. (Dékány R. 72') – Kodolányi A. – Szaló F. – Csillag G. – Kalapos K. (Balázs Sz. 86') – Kállai B. – Hadarics Á. (Csőre T. 46') – Horváth D. (Tüske M. 82') – Tóth A. – Horváth M. – Balázs D. (Kállai P. 62')

vezetőedző: Pekker Balázs

fotó: Járeb Jutka