Kemény, szoros meccs volt.

Szinte lemásolva a tavalyi sorsolást, az elmúlt évhez hasonlóan idén is Kunszigeten zártuk az őszt. A múltévi, parázsra sikeredett mérkőzésből kiindulva ismét igazi rangadó várt ránk, pláne, hogy mindkét csapat szerette volna győzelemmel befejezni az őszi idényt. Azt az őszt, amit számos sérülés, eltiltás, munkahelyi elfoglaltság is döntően befolyásolt a mi részünkről, így ezen az összecsapáson sem volt könnyű dolga Sokorai Szabinak összerakni a megfelelő kezdőtizenegyet.

A csapatok helyezésétől eltekintve igazi kis parázs meccset láthatott a publikum, a kapuk felváltva forogtak veszélyben. Próbáltunk irányítani, amit a kontrákra berendezkedő hazaiak olykor-olykor kissé durva belépőkkel tördeltek. A védelmünk ezúttal is soha nem látott összetételben játszott, a hiányzó Kemény Ádi feladatát ezúttal a csatárból visszasorolt Szalay Dávid próbálta meg megoldani. Egy-két nagyobb helyzetet leszámítva úgy tűnt, hogy gólnélküli döntetlennel mehetnek pihenőre a csapatok, ám a 39.percben egy gyors kunszigeti támadást gólt koronázott…

Fordulás után próbáltunk hatékonyan játszani, azzal a gondolattal a tudatunkban, hogy lehet, hogy kapunk még egyet kontrából, de hát nem volt mit tenni, vállalni kellett ezt a kockázatot. Egyre csak fokozódott a nyomásunk, amit a hazaiak nem bírtak, s egyre durvább szabálytalanságokkal próbálták megállítani a gyafai rohamokat és játékosokat… A 70.percben aztán jogosan villant a piros, emberelőnybe kerültünk, így adott volt a lehetőség arra, hogy legalább az egyik pontot megmentsük. Cserékkel próbáltuk frissíteni a csapatot, melyek közül volt egy futballpályákon ritkának mondható: cserekapusunk Dékány Ricsi állt be Takács Tibi helyére, de nem mezőnybe!, hanem a kapuba és az addig remeklő Kósa hirtelen a csatársorba találta magát. Tényleg megpróbáltunk mindent, de hiába csűrtük-csavartuk, nem sikerült egyenlítenünk, így 1-0-s kunszigeti győzelemmel ért véget a találkozó.

Összességében elmondható, hogy nem érdemeltünk vereséget, de mivel a pontokat nem a szépségért meg az érdemért osztják, így ma is üres kézzel maradtunk. Reméljük, a téli pihenőben sikerül összekapni a csapatot, s tavasszal újult erővel és tiszta lappal egy sokkal jobb gyafai csapatot látunk majd! Addig is ne feledjétek, egy a jelszó: HAJRÁ GYAFA!!!

2016. november 20., vasárnap
Aranyhal Étterem Megyei II.o., Győri csoport, 15. forduló
Kunsziget SE  –  GYŐRASSZONYFA-TARJÁNPUSZTA SE   1:0  (1:0)
Kunsziget, sportpálya, vezette: Takács P.
gólszerző: Volner G. (39')
kiállítva: Tilai Á. (70' - Kunsziget SE)

Kósa - Szita - Takács T. (Dékány R. 82') - Czigler - Szalay D. - Sebestyén Z. (Borbély T. 65') - Dobos G. - Samu B. - Horváth M. - Gayer Z. - Kállai R.

vezetőedző: Sokorai Szabolcs

-- Fő támogatóink --

Copyright © 2017 SoftwareAce Bt. .::. Minden jog fenntartva!