Nagyon sima volt…

Változékony időjárás közepette kezdődött a felnőtt csapat meccse, amikor is hazai pályán próbáltunk meg javítani a múlt heti, koroncói vereség után. Könnyű dolgunk persze nem lehetett, hisz a felső házba tartozó Dunaszeg látogatott hozzánk, akik több, NB1-es múltú játékossal a kezdőben (Tokody, Somogyi) vágtak neki a meccsnek. Megijedni persze nem volt okunk, de aztán a meccs fájdalmasan simán alakult, a vendégek örömére, s a mi bánatunkra…

A Tanár Úrnak nem volt könnyű dolga összerakni a kezdő tizenegyet, ugyanis volt aki, munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzott, s volt olyan játékosunk is, akik kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódtak. Nem volt mit tenni, a fogakat összeszorítva kellett nekivágni a meccsnek, s remélni a legjobbakat. Gyafai helyzettel indult a találkozó, de Horváth Máté fölé durrantott, majd nem sokkal később megszületett a vendégvezetés, miután a dunaszegiek házi gólkirálya, Mohácsi lőtt 18 méterről, senkitől sem zavartatva a kapuba a 11.percben. (0-1) Szinte perceken belül kiegyenlítettünk: a 14.minutumban Samu Dávid kapott egy nagyszerű kiugratást, majd miután már csak a kifutó kapussal találta szemben magát, könnyedén gurított a hálóba. (1-1) Ilyenkor még szép és jó volt minden, de aztán fokozatosan átvette az irányítást a Dunaszeg, mi pedig egyre többet hibáztunk. Szegény embert aztán az ág is húzza alapon, Dobos 'Gabó' egy rossz mozdulat után megsérült, így már is változtatnunk kellett bő 20 perc után. A fekete leves viszont csak ezután jött, a 28.percben megint Mohácsi akasztott egy óriási gólt ballal, majd négy perccel később már 3-1 volt oda, miután egy beívelést néztünk el csúnyán, száz százalékos ziccert teremtve az egyik vendégtámadónak, aki élt is a lehetőséggel. A bekapott gólok megfogták a csapatot, amit meg is éreztek a vendégek, így a szünet előtt még gyorsan bevágtak egy, a harmadikhoz hasonló találatot. (1-4)

Nagy feltámadás kellett volna a gyafai együttestől a második játékrészben, hogy akár pontot is szerezzen, ám másodpercekkel a kezdés után újra kapituláltunk, egy szerencsétlen szabadrúgás után. (1-5) Eldőlt, ezt tudta már mindenki... Ráadásul Szita Geri sem tudta folytatni a játékot, így tovább gyűltek a borús fellegek mind a pálya, mind pedig a fejünk fölött… A gyafai szurkolók is döbbenten vették tudomásul a látottakat, egyrészt, hogy alig jutunk el a vendégek kapujáig, s ha el is jutunk, akkor is sikertelen befejezéssel, másrészt, hogy a dunaszegiek félgőzzel is könnyedén kontrollálják a mérkőzést. Így lényegében szépen csordogált a meccs, egy-egy kínkeserves "Les vót spori!" kiáltás hallatszott csak a gyafai drukkerek részéről. A hajrában azért még bevágtak egy gólt a vendégek, csak, hogy még jobban fájjon, így a vége 1-6 lett…

Összefoglalva a látottakat elmondhatjuk, hogy a Dunaszeg sima győzelmet aratott csapatunk felett. Noha húsz percig partiban voltunk, végül hibánk megbosszulták magukat, így ilyen játékkal, s ilyen kevés helyzettel ezen a vasárnapon esélyünk sem volt. Legközelebb Börcs, idegenben, a három pont és egy jobb teljesítmény érdekében! Addig is: HAJRÁ GYAFA!!!
 

2017. április 23., vasárnap
Aranyhal Étterem Megyei II.o., Győri csoport, 23. forduló
GYŐRASSZONYFA-TARJÁNPUSZTA SE  –  Dunaszeg SE  1:6  (1:4)
Győrasszonyfa, Király Bálint sportpálya, vezette: Urbán R.
gólszerzők: Samu D. (14'), illetve Mohácsi R. (11' 28'), Koteczki Á. (32' 42'), Kocsis G. (47' 83')
 

Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE:
Kósa - Pintér R. (Kállai R. 46')  - Szita (Sebestyén Z. 47') - Takács T. - Kemény Á. - Gayer Z. - Szalay D. - Dobos G. (Czigler 20') - Bodor - Horváth M. - Samu D.

vezetőedző: Szurics Péter


Fő támogatóink

  

© 2018 SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!