Pontosztozkodás lett a vége, sajnos...

Győzelmi kényszerben, nagy elvárások mellett lépett pályára csapatunk hazai pályán a Kóny ellen. Egyik csapat sem várta jó formában a találkozót, de egy éve kevesen gondolták volna, hogy most kiesési rangadóról beszélünk majd e két együttes kapcsán… Így természetesen csak a három pont volt elfogadható gyafai szurkoló, játékos részéről, hiányzók, sérültek ide vagy oda…

Ennek tudatában persze mi vettük kézbe az irányítást, a kónyiak többnyire kontrákkal, ívelésekkel vagy átlövésekkel próbálkoztak. Utóbbiból a nem várt vezetésük is megszületett: a 8.percben Szabados minden bizonnyal élete gólját lőtte 25 méterről a hosszú felsőbe, Sokorai mozdulni se tudott. (0-1) Bő tíz perccel később aztán folytatódott a lejtmenet: egy kapu előtti kavarodás után és a szerencsefaktor hiányában a mi hálónkban kötött ki a labda. (0-2) A 22.percben aztán egy mintaszerű támadás végén Mácsai tökéletes beadását Samu Dávid bólintotta be, így megkezdtük a zárkózást, viszonylag hamar. (1-2) A szünet előtt újabb hazai gólt eredményezett a gyafai csapat nyomása: ugyan Németh Béla közeli lövését még a felső kapufára tolta a kónyiak kapusa, ám nem sokkal később Mácsai vágott be a léc alá egy labdát a tizenhatos jobb sarkáról. (2-2) Lélektanilag a legjobbkor jött ez, újra egál lett, így adott volt a lehetőség előttünk, hogy ezt a játékot folytatva megfordítsuk a meccset a következő negyvenöt percben…

A második játékrész viszont nem úgy indult, ahogy azt elterveztük. Egy vendég szabálytalanság utáni tömegjelenet végén két gyafai, illetve egy kónyi pirossal próbálta meg csillapítani a kedélyeket a játékvezető. Így kissé kizökkentünk a játékból, sőt, hátul egy pillanatra ki is hagytunk, amit góllal büntetett a vendégcsapat. (2-3) Sokáig azonban nem örülhettek a kónyiak, hisz pár perccel később ők is 9 főre fogyatkoztak egy fault miatt, majd pedig ezután nem sokkal, a 63.percben Czigler tekerte be gyönyörűen egy szabadot 20 méterről, hiába úszott a levegőben a vendégek kapusa… (3-3) Sok volt még hátra, nyílt volt a meccs. Jócskán látszott, hogy a győzelemért többet tesz a gyafai csapat, de olykor vagy túl lett játszva a helyzet, vagy a pontos befejezés hiányzott, miközben egyre jobban fogyott az idő, amit persze a kónyiak is jól „öltek”. Az eredmény - bármily meglepő - már nem változott a továbbiakban, így pontosztozkodással, 3-3-as döntetlennel zárult a találkozó.

Tovább folyik tehát a harc a kiesés elkerüléséért, reméljük, mi nevetünk majd a végén… Folytatás legközelebb Győrújbaráton. Addig is: HAJRÁ GYAFA!!!
 

2017. május 7., vasárnap
Aranyhal Étterem Megyei II.o., Győri csoport, 25. forduló
GYŐRASSZONYFA-TARJÁNPUSZTA SE  –  Kóny SE  3:3  (2:2)
Győrasszonyfa, Király Bálint sportpálya, vezette: Mészáros N.
gólszerzők: Samu D. (22'), Mácsai Zs. (40'), Czigler N. (63'), illetve Szabados D. (8'), Vági P. (18'), Begitter I. (57')
kiállítva: Kállai R. (53'), Gayer Z. (53'), illetve Máté D. (53'), Csikai B. (59')
 

Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE:
Sokorai - Tóth V. - Gayer Z. - Takács T. (Bodor P. 67') - Kemény Á. - Pécsváradi (Szalay D. 68') - Czigler - Samu D. - Németh B. (Pintér R. 90') - Mácsai (Kósa P. 82') - Kállai R.

vezetőedző: Szurics Péter


Fő támogatóink

  

© 2018 SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!