Tovább tart a sikerszéria.

Sorozatban ötödik győzelmére készült felnőtt csapatunk, hisz a nyitókörös, abdai vereség óta nem találtunk legyőzőre sem a kupában, sem pedig a bajnokságban. A DAC-UP személyében nem álltunk megoldhatatlan feladat előtt, pláne, hogy újra hazai pályán játszhattunk, ahol köztudottan kiválóan szoktunk szerepelni. Akadtak egyébként hiányzóink is, de meglepően magas létszámú és erős keret jött össze a meccsre.

A szombaton beköszöntő ősz vasárnap is folytatódott, így borongós idő közepette kezdődött a találkozó. Noha a helyzetek nem sorjáztak, az iram nagy volt, rendesen gyűrték egymást a felek. Az első félórában lényegében az imént leírt mezőnyjáték folyt a pályán enyhe gyafai fölénnyel, ezután viszont felpörögtek az események. A 30.percben Kállai Ricsi kapott egy labdát a baloldalon a felezővonalnál, s magáról lerázva a védőket egészen a kapuig "gyalogolt", s szépen lőtte ki a hosszú alsót 11 méterről. (1-0) Megvolt a hőn áhított vezetés, ami magabiztossá is tette a csapatot, olyannyira, hogy közvetlen a szünet előtt aztán megdupláztuk az előnyt: a 45.percben ezúttal is Kállai Ricsi volt a főszereplő, aki tán még szebb gólt rúgott, mint az első találata volt, csupán ezúttal a jobb oldalról lőtte ki a hosszút… (2-0)

A második játékrészre váltott a DAC-UP, így nem csak a sötét fellegek érkeztek meg a pálya fölé, hanem némi meglepetésre a vendéggól is megjött: az 56.percben egy kicsit eltolódott a védelmünk, így a vendégek akciója góllal zárult, Pusztai tehetetlen volt. (2-1) A DAC szépítő találata kissé megzavarta az addig jól focizó gyafai csapatot, így többször is csak nemrég igazolt kapusunknak köszönhettük, hogy még vezettünk… Ami késik, az nem múlik – szokták mondani, a 65.percben ugyanis kiegyenlítettek a vendégek egy érdekes góllal (2-2), így kezdődhetett minden elölről. Azt persze azért még hozzátennénk, hogy pár perccel az egyenlítő találat előtt elmaradt egy vendég piros, amikor a meglóduló Dobos Gabót egy vetődéssel!!! földre vitte egy DAC-játékos, akin egy sárga lappal könyörült meg a spori e páratlan megmozdulásáért... A sors aztán mégis visszaadott nekünk valamit a 77.percben: egy vitatható büntetőhöz jutottunk, de ez mit sem érdekelte Gayer Zolit, aki higgadtan lőtt a bal alsóba! (3-2) Öt perccel később aztán eldőlni látszott minden: egy eszméletlen Pusztai-bravúrt követően parádésan gyors kontrát vezettünk, amit Kállai Ricsi közelről, góllal fejezett be, megszerezve saját maga harmadik, csapata negyedik gólját! (4-2) A hátralévő perceket már taktikusan lehoztuk, így végül is 4-2-es győzelmet arattunk a DAC-UP felett!

Izgalmas, jó mérkőzésen zsebeltük be tehát az újabb három pontot, így továbbra is ott vagyunk az élmezőnyben! Reméljük, még sokáig kitart ez a remek forma, nyoma sincs a tavalyi teljesítménynek… A bajnokságban legközelebb a még nyeretlen Győrzámolyhoz látogatunk, míg a kupában már most szerdán lépünk pályára, ezúttal Bakonyszentkirályon, délután 5 órai kezdéssel!

CSAK ÍGY TOVÁBB SRÁCOK, HAJRÁ GYAFA!!!

2017. szeptember 3., vasárnap
Aranyhal Étterem Megyei II.o., Győri csoport, 4. forduló
GYŐRASSZONYFA-TARJÁNPUSZTA SE  –  DAC UP  4:2  (2:0)
Győrasszonyfa, Király Bálint sportpálya, vezette: Szikra G.
gólszerzők: Kállai R. (30' 45' 82'), Gayer Z. (77' - tizenegyesből), illetve Tóth D. (56'), Kancsó J. (67')

Pusztai - Takács T. - Gayer Z. - Samu B. - Pécsváradi - Seregély T. (Polcsák 60') - Németh B. - Dobos G. (Borbély T. 83') - Szalay D. (Horváth M. 60') - Varga R. - Kállai R.

vezetőedző: Vigh Mihály

-- Fő támogatóink --

Copyright © 2017 SoftwareAce Bt. .::. Minden jog fenntartva!