Már dobogón vagyunk...

Győzelmi reményekkel indult útnak csapatunk vasárnap, hisz a forduló előtt még nyeretlen Győrzámoly otthonába látogattunk. Futballnyelven szólva ugye a könnyebbnek tűnő meccsek szoktak a nehezebbnek ígérkezni, így ezúttal sem várt ránk könnyű feladat...

A szinte nyárias időben kezdődő találkozó első félideje így is telt, hisz a szívós hazaiak nem adták könnyen magukat, így időbe telt, mire megtaláltuk rajtuk a fogást. A 23.percben a remek formában lévő Kállai Ricsi tologatta a tizenhatos vonalánál a labdát, majd középre adott, ahol Varga Ricsi robbant be, s lőtt a kapuba. (0-1) Meg volt tehát a roppant fontos vezetés, de ez nem tartott sokáig, ugyanis bő 10 perccel később egy erősen vitatható büntetőből egyenlítettek a zámolyiak. (1-1) A szünetig már nem is változott az állás, így új taktika kellett, hogy a magunkra javára fordítsuk a meccset...

A második játékrészre ennek megfelelően egy másik felfogású es koncentrált gyafai csapat jött ki, s ennek eredményeként szűk negyedóra alatt gyakorlatilag eldöntöttük a mérkőzést, s egyúttal a három pont sorsát. A 47.percben a "visszatérők" hozták össze a vezetést: Samu Dáviddal szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Czigler higgadtan értékesítette. (1-2) Pár perccel később Kállai Ricsi kapott egy remek labdát, majd pár igazítás után szépen lőtte ki a jobb alsót. (1-3) Itt még nem volt vége; 180 másodperccel később egy tetszetős akció végén ott volt a negyedik is: Samu Dávid jobb oldali beadását követően, a Kállai Ricsi által visszafejelt labdát juttatta a kapuba az így duplázó Varga Ricsi. (1-4) Innen jóformán már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a vége, a hazaiak szinte nyomozták a labdát, míg csapatunk nagyszerűen focizott. A 70.percben meglett az ötödik gyafai gól is: egy mértani Dobos Gabó beadást követően Samu Dávid is feliratkozott a gólszerzők listájára, miután szépen bólintott a kapuba. (1-5) A hajrában aztán már csökkent a lendület, így elmaradtak a további gólok, de ez cseppet sem szegte kedvünket.

A vége tehát 5-1 ide, remek második félidei játékkal sorozatban negyedjére nyertünk a bajnokságban, így már dobogón vagyunk! Persze messze még a vége, de az eddig mutatott teljesítmény önmagáért beszél... Folytatás vasárnap, itthon, egy igazi derbin a Nagyszentjános ellen!

Addig is: HAJRÁ GYAFA!!! Ja és persze: SZÉP VOLT FIÚK!!!
 

2017. szeptember 10., vasárnap
Aranyhal Étterem Megyei II.o., 5. forduló
Győrzámolyi SE  –  GYŐRASSZONYFA-TARJÁNPUSZTA SE  1:5  (1:1)
Győrzámoly, sportpálya, vezette: Vőcsei L.
gólszerzők: Babos A. (34' - tizengyesből), illetve Varga R. (23' 57'), Czigler N. (47' - tizenegyesből), Kállai R. (54'), Samu D. (70')
 

Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE:
Pusztai - Németh B. - Seregély T. (Czigler 47') - Samu B. - Gayer Z. - Dobos G. - Szalay D. - Pécsváradi - Samu D. (Horváth M. 74') - Kállai R. - Varga R. (Sebestyén Z. 89')

vezetőedző: Vigh Mihály


Fő támogatóink

  

© 2018 SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!