Az elmúlt hétvégén ismét hazai pályán játszottunk, vendégünk ezúttal a tavalyi bajnok, s idén is hasonló álmokat dédelgető Koroncó volt. Csapatunk a Nagyszentjános elleni hazai vereség után próbált meg javítani, míg a koroncóiak hibátlan mérleggel érkeztek hozzánk, így abszolúte nem várt könnyű meccs a mieinkre.

Az időjárás ezúttal a kellemes őszt idézte, s a meccs első fele is ehhez volt hasonló: nagy volt az iram, a Koroncó irányított, mi védekezésre rendezkedtünk be, de simán partiban voltunk ellenfelünkkel, így helyzetek is elvétve adódtak csak koroncói részről. A 26.percben (jegyzőkönyvben tévesen a 16.-ban) aztán elaludtunk egy baloldali vendégszögletnél, amit azonnal büntetett a Koroncó: a labda a lábak között talált utat Pusztai kapujába… (0-1) Még szinte feleszmélni sem volt időnk, hét perccel később megduplázta előnyét a vendégcsapat: Babics alaposan elküldte védőinket gyufáért, aztán 13 méterről védhetetlenül tekert a hosszú felsőbe, esélyt sem hagyva az ezúttal is tehetetlen Pusztainak… (0-2) Szép gól volt, meg kell hagyni, kár, hogy nem mi szereztük… De ami késik, az nem múlik – szokták mondani, hiszen talán a legjobbkor, a szünet előtt összejött a szépítés Varga Ricsi révén, aki szépen brusztolta ki magának a helyzetet, s lőtt okosan a kapuba a 41.percben. (1-2)

A gól érezhetően sokat lendített a gyafai csapaton, ám vesztünkre a játékvezető gondoskodott az izgalommentes második játékrészről. Az 51.percben a koroncóiak csatárának színészi alakítását mindenki meglepetésére (legalábbis a gyafaiakéra) tizenegyessel "jutalmazta" a spori, amit persze értékesítettek is a vendégek. (1-3) Ezen a szinten, meg úgy általában sem illő bírózni, de ilyen amatőr hibát utoljára talán drága orosz Karaszjov barátunktól láttunk a magyar-izlandin, miután a sporttársat hazaküldték az EB-ről… Na de visszakanyarodva a meccshez: a továbbiakban már nem esett gól, hiába tett ezért nagy erőfeszítéseket mindkét csapat. Így nekünk ezúttal is a küzdelem és a harcosság maradt, nagy kár, hogy ezekért nem osztanak a pontokat… A Koroncó meg köszönte szépen, s 3-1-re megnyerte a meccset, amit lehet, hogy amúgy is megnyert volna, csupán bírói segítség nélkül…

A következő állomás Enese, remélhetőleg újra gyafai győzelmekkel! Fel a fejjel, HAJRÁ GYAFA!!!
 

2017. szeptember 24., vasárnap
Aranyhal Étterem Megyei II.o., Győri csoport, 7. forduló
GYŐRASSZONYFA-TARJÁNPUSZTA SE  –  Koroncó KSSZE  1:3  (1:2)
Győrasszonyfa, Király Bálint sportpálya, vezette: Mogyorósi
gólszerzők: Varga R. (41'), illetve Babics Zs. (26' 33' 51' – az utolsót tizenegyesből)

Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE:
Pusztai - Takács T. (Sebestyén Z. 82') - Gayer Z. - Samu B. - Pécsváradi - Szalay D. (Varga D. 79') - Bodor (Tóth V. 71') - Dobos G. - Horváth M. (Kósa P. 86') - Varga R. - Kállai R.

vezetőedző: Vigh Mihály


Fő támogatóink

  

© 2018 SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!