Ezúttal a Pannonhalmától szenvedtünk vereséget.

Sok örömre nincs mostanában oka csapatunknak, hisz az elmúlt hétvégén a legutóbbi hat meccsünkből ötödjére kaptunk ki... A szezon eleji nagyszerű játék, mint a köd, teljesen feloszlott, így az utóbbi bő egy hónapban mindössze a Tét elleni hazai meccs alkalmával sikerült nagy nehezen győzedelmeskedni, 1-0-ra.

A még veretlen, eddig még csak 2 gólt kapó Pannonhalma volt a vendégünk vasárnap, akik ha stílusban nem is nyerték el a tetszésünket, meg kell hagyni, futballban sokkal jobbak voltak, a gyafai csapat szinte csak asszisztált a meccshez. A gyenge játékvezetés egyébként egyik csapatot sem segítette, ide-oda tévedett a spori néni, ez nem az ő napja volt…

Az első félidőt még sikerült kihúznunk, Pusztai nagy védésekkel tartotta az ikszet, elől nagyon ritkán jártunk, ha igen, akkor is veszélytelenül. A vendégek főleg távoli lövésekkel próbálkoztak, de ekkor még nem jártak sikerrel.

A második játékrészben sem változott sokat a játék képe, sőt, egyre jobban dominált a Pannonhalma, így nem volt meglepő, hogy a 65.percben egy pontrúgás után egy közeli fejessel megszerezték a vezetést. (0-1) Könnyű és bosszantó gól volt, de megérdemelt… A meccs szépen csordogált tovább az esővel együtt, a vendégek kapusának nem akadt dolga, ellenben mi egyre inkább hátrébb kényszerültünk. A vége felé egyre keményebb, nagy vitákat kiváltó összecsapásokat és újabb vendég helyzeteket láthatott a publikum, mígnem a 86.percben aztán végleg eldőlt minden. Egy vendégszöglet után megint jött egy fejes, ami egy lepattanást követően gólt ért. (0-2)

A Pannonhalma tehát simán nyert, míg a gyafai csapat háza tájékán egyre csak gyűlnek a fekete fellegek. Edzés nélkül nem is fog kisütni a nap, jó lenne már felébredni… 4 forduló van még az őszből, kellenek a pontok és győzelmek! Gyerünk srácok, ennél jobbak vagyunk! HAJRÁ GYAFA!!!
 

2017. október 22., vasárnap
Aranyhal Étterem Megyei II.o., Győri csoport, 11. forduló
GYŐRASSZONYFA-TARJÁNPUSZTA SE  –  Pannonhalma SE  0:2  (0:0)
Győrasszonyfa, Király Bálint sportpálya, vezette: Orbán K.
gólszerzők: Molnár G. (65'), Németh L. (86')
 

Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE:
Pusztai - Pécsváradi - Gayer Z. - Samu B. - Takács T. (Tóth K. 46') - Szalay D. - Seregély T. - Dobos G. - Sebestyén Z. - Mácsai - Kállai R. (Varga D. 86')

vezetőedző: Vigh Mihály

 

Fő támogatóink

  

© 2018 SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!