Hajtós meccsen a jobbik csapat győzött...

Meglepetésre és egyúttal javításra készült felnőtt csapatunk hazai pályán, ám a Bácsa II megérdemelten vitte el a három pontot Győrasszonyfáról.
 
Az első félidő pedig a tervek szerint alakult, noha nem kontrából szereztük azt a bizonyos gólt, hanem egy gyönyörű szabadrúgásból Kállai Ricsi révén, a szünet előtt. (1-0) 👏 Nem mi irányítottuk a játékot, de jól működött együtt a csapat, így noha komolyabb helyzetünk nem akadt, a vendégeknek se engedtünk sok teret a tizenhatosunknál.
 
A második játékrész aztán a lehető legrosszabbul indult, bő egy perc után egy könnyű gólt kaptunk, aminél a csatárnak még arra is volt ideje, hogy lekezelje a labdát, majd kapura forduljon vele és lőjjön... (1-1) A játék képe nem változott a folytatásban, helyzetekig nem nagyon jutottunk, de nagyot küzdöttünk elől-hátul. A 69.percben aztán egy véleményes szituáció után tizenegyeshez jutott a Bácsa, amit magabiztosan értékesítettek is. (1-2) 😑 A bekapott gól kicsit felrázott minket, ám nem nagyon sikerült kaput találó lövésig jutnunk, hiába nyomtunk. Ebből a nyomásból engedve aztán eldőlt a meccs a hajrában, egy baloldali beadást fejeltek a vendégek senkitől sem zavartatva a kapuba. (1-3) A végén még megpróbáltunk valahogy szépíteni, ám az eredmény már nem változott, így ezúttal is pont nélkül zártunk.
 
Összességében lüktető és élvezetes meccset játszottunk, amit a jobbik csapat nyert meg, ám a vereség ellenére is nagyot hajtottak és küzdöttek a srácok, ami jó hír lehet a folytatásra nézve.
Fel a fejjel, gyerünk tovább, HAJRÁ GYAFA!! 💚⚽️
 
** felnőtt **
Megyei II.o, Kelet, 9.forduló
GYŐRASSZONYFA-TSE - Üstökös FC Bácsa II 1:3 (1:0)
gólszerzőink: Kállai Richárd
 
Ificsapatunk előtt "Kalapot emelhetünk", hisz remek második félidei játékkal újabb gálát tartottak a fiúk, amivel megszilárdították az élmezőnyben a helyüket. ⚽️
 
** U19/ifi **
Megyei II.o, Kelet U19, 9.forduló
GYŐRASSZONYFA-TSE - Enese SC 9:1 (2:1)
gólszerzőink: Kalapos Kristóf (4x), Hadarics Gábor, Pintér Olivér, Hadarics Ákos, Kurcsics Dávid (2x)
 
Szurkolóinknak ismételten köszönjük a bíztatást, folytatás 1 hét múlva Kunszigeten!
 
Block
- Fő támogatóink -
...és még sokan mások!

Beszéljenek a számok...

Fontos infók

Keresés

Győrasszonyfa-TSE hivatalos honlapja ® sportegyesulet.gyorasszonyfa.hu