Hazai győzelem a Bőny ellen!

Régóta váratott már magára a szezon harmadik gyafai bajnoki győzelme, ami nem is érkezhetett volna jobbkor, mint ezen a novemberi délutánon!
 
Az első félidő már mondhatni a megszokottak szerint zajlott. A jobbik arcát mutatta most a csapat, ám szokás szerint óriási ziccereket puskáztunk el, aminek leginkább a vendég bőnyiek örülhettek. Szerencsére ez a legjobbkor, a szünet előtt megváltozott, amikor Kiss Patrik ugrott ki a védők közül, majd a jobb oldalról keresztbe lőtt labdája a bal kapufa segítségével talált utat a hálóba! (1-0) Megérdemelt, ám szűkös előnnyel fordulhattunk tehát... 👀
 
A második játékrész tökéletesen indult, ezúttal nem mi kaptuk, hanem mi lőttük azt a bizonyos gólt Zalán jóvoltából, aki az elé pattanó labdát továbbította a kapuba! (2-0) ⚽️ Pár pillanat múlva azonban egy óriási találattal zárkózott a Bőny (2-1), így újra melegebb volt a helyzet, amit ugye leginkább az első félidei helyzetkihasználásunknak köszönhettünk... 😅 Búslakodni azonban nem volt okunk, hisz bő egy óra után a csereként beálló Kállai Ricsi is megszerezte a maga gólját. Egy indítás után Zalán passza Kiss Patriknak nem volt jó, ám Ricsi jókor volt jó helyen és kapásból büntetett, ahogy azt kell! (3-1) 👌 A maradék időt már jól menedzselték a srácok, ahol adódott lehetőség itt is, ott is, míg nem a végén szépítettek a vendégek (3-2), ám sok másra már nem maradt idő, mivel a spori le is fújta az összecsapást!
 
Összességében egy megérdemelt és egyben roppant fontos győzelmet arattunk hazai pályán, ami a szezon első itthoni bajnoki sikere volt, bármennyire is meglepő. Kellett már ez nagyon, mindenféle szempontból, így a tabellán is előrébb ugrottunk!
SZÉP VOLT FIÚK, ÍGY TOVÁBB, HAJRÁ GYAFA!! ⚽️💚
 
[felnőtt]
** Megyei II.o., Keleti cs., 11.forduló **
GYŐRASSZONYFA-TSE - Bőny SE 3:2 (1:0)
gólszerzőink: Kiss Patrik, Sáfrány Zalán, Kállai Richárd
 
Ificsapatunk egy kis "bealvást" követően fordított a félidő végére, a második játékrészben pedig állva hagyta ellenfelét, így megérdemelten aratott gólgazdag, magabiztos győzelmet! 😎
 
[ifi/U19]
** Megyei II.o., Kelet U19, 11.forduló **
GYŐRASSZONYFA-TSE - Bőny SE 11:2 (4:2)
gólszerzőink: Lábik Ervin (4x), Kurcsics Dávid (3x), Hadarics Ákos, Kalapos Kristóf (2x), Komondi Balázs
 
Szurkolóinknak ismét köszönjük a hazai támogatást, szuperek voltatok! 🤙🤝
Folytatás szombaton, az éllovas Győrszentiván ellen, idegenben!
Block
- Fő támogatóink -
...és még sokan mások!

Beszéljenek a számok...

Fontos infók

Keresés

Győrasszonyfa-TSE hivatalos honlapja ® sportegyesulet.gyorasszonyfa.hu