Fontos győzelem az őszi zárófordulóban!

Nem túl baráti időjárási körülmények közepette, remekül kezdtük az év utolsó bajnokiját, hisz bő tíz perc után két lehetőséget is kihasználva, kétgólos előnyre tettünk szert a Börcs ellen. Előbb Zalán csapott le egy labdára a bizonytalankodó védők között és tekert a hosszúba (1-0), majd pedig Huti robogott el a bal szélen, s gurított ugyancsak mértani pontossággal az alsóba. (2-0) Innen azonban mintha kikapcsolták volna a csapatot, hisz nem tudtuk rárúgni a harmadikat, míg hátul ajándékoztunk egy gólt a börcsieknek (2-1), azon túl, hogy nagyon gyenge produkciót nyújtottunk a játékrész második felében. Így csak annak köszönhettük a félidei vezetést, hogy a vendégek szinte mindent középre, gyengén lőttek...
 
Kellett is az "ébresztő" a szünetben, ami viszonylag hamar meghozta eredményét egy majdnem túlbonyolított támadás végén. Kállai Ricsi két szép csel után okosan passzolt vissza Hutinak, aki így senkitől sem zavartatva lőhette be második gólját közelről. (3-1) A folytatásban szerencsére már nem esett vissza nagyon a játékunk, egy-két szituációt leszámítva izgulnunk sem kellett, sőt, Kriszto a nap legszebb jelenetét szolgáltatva gyönyörűen tekert 20 méterről a kapuba a 70.percben, eldöntetve ezáltal a meccset. (4-1) A hajrában aztán az előre merészkedő Ring is betalált, aki a tizenhatos jobb oldaláról lőtt a hosszú alsóba, miközben "szépen" elütötték. (5-1) A különbség még nőhetett volna a végén is, de már nem változott az eredmény, így ilyen arányban is megérdemelt sikert arattunk!
 
Összességében tehát egy nagyon fontos és szép győzelemmel zártuk az őszt, így a hátsó négyestől kissé ellépve, s a középmezőnyhöz közelítve várhatjuk majd a tavaszi folytatást!
SZÉP VOLT SRÁCOK, HAJRÁ GYAFA!! 💚⚽️
 
** felnőtt **
[Megyei II.o., Keleti cs., 13.forduló]
GYŐRASSZONYFA-TSE - Börcs KSE 5:1 (2:1)
gólszerzőink: Sáfrány Zalán, Hutvágner Gergely (2x), Kalányos Krisztofer, Ring Gergely
 
Ificsapatunk egy kiélezett meccsen, a hajrában szerzett gólokkal gyűrte le a börcsi fiatalokat, aminek köszönhetően az előkelő 4.helyen fejezte be az évet, megágyazva ezáltal a mégszebb tavaszi folytatásnak. Szép volt fiúk!
 
** ifi/U19 **
[Megyei II.o. Kelet U19, 13.forduló]
GYŐRASSZONYFA-TSE - Börcs KSE 3:1 (0:0)
gólszerzőink: Scharreisz Gergő, Pintér Bálint, Kalapos Kristóf
 
Szurkolóinknak ismételten köszönjük a mai támogatást, tavasszal együtt, közösen folytatjuk! 🤝
 
Block
- Fő támogatóink -
...és még sokan mások!

Beszéljenek a számok...

Fontos infók

Keresés

Győrasszonyfa-TSE hivatalos honlapja ® sportegyesulet.gyorasszonyfa.hu