Nehéz félidő után kiütéses győzelem!

Két ellentétes 45 percet láthatott a népes publikum vasárnap, ahol egy küzdelmes első játékrészt követően a másodikban gálázott a csapat, s 7-1-re ütötte ki a vendég Vámosszabadi együttesét!

A meccs pedig nem indult jól, hisz pár perc után egy életerős lövéssel vezetett a Vámos, miután kissé bealudtunk hátul. (0-1) Nem sokkal később - egy vendég kapufát követően - érkezett Huti, aki egy kiugratással robogott végig, s noha lövését elsőre védte a kapus, az ismétlést már sikerült közelről a hálóba pofozni. (1-1) A folytatás alakulhatott volna viszont csúnyán is, hisz a hazai kapufa ismét velünk volt, valamint Pintitől is több bravúr kellett a kapuban. Szerencsére a félidő vége felé enyhült a vámosiak nyomása, így a szünetre 1-1-el vonultak a csapatok, ami ránk nézve volt hízelgő...

A második játékrészben a hazai sportszárak mellett mintha a gyafai csapatot is kicserélték volna, hisz a fiúk teljesen más mentalitással érkeztek vissza a pihenőről! 👀 Ez másodpercekkel később meg is hozta a gyümölcsét, miután Kiss Patrik szerzett labdát, s lőtt szépen a hosszú alsóba. (2-1) Tíz perccel később Zalán volt a főszereplő, aki egy kiugratással szépen lépett ki a védők között, s remekül tekerte el a labdát a rövidbe. (3-1) Utóbbi két gólszerzőnk tetszetős összjátéka következett aztán, mely végén Patrik fejezte be az akciót egy pontos lövéssel. (4-1) Eddigre már teljesen szétesett a Vámos, mind játékban, mind fejben, így gyakorlatilag a különbség volt kérdéses a két csapat között. Ezt követően Kiss Patrik a védők bizonytalanságát további három ízben kihasználva, (no meg remek labdákat kapva) a MESTERÖTÖSNÉL állt meg 🖐, bezsebelve a meccse embere díjat és beállítva egyúttal a 7-1-es állást!

A végeredmény tehát igazi gála és kiütés lett, a második félidei látványos, tetszetős, gólratörő játékkal megspékelve. Megérdemelt, fontos és önbizalomnövelő győzelem volt ez, amivel továbbra is őrizzük a veretlen tavaszi, hazai pályás mérlegünket, valamint a középmezőnyben elfoglalt helyünket is.

SZÉP VOLT SRÁCOK, CSAK ÍGY TOVÁBB, HAJRÁ GYAFA!! ⚽️💚

[felnőtt]
-- Megyei II.o., Kelet, 21.forduló --
GYŐRASSZONYFA-TSE - Vámosszabadi SE 7:1 (1:1)
gólszerzőink: Kiss Patrik (5x), Hutvágner Gergely, Sáfrány Zalán

Ificsapatunk egy küzdelmes meccsen újabb győzelmet aratott, továbbra is életben tartva dobogós álmait. 🤙

[ifi / U19]
-- Megyei II.o., Kelet U19, 21.forduló --
GYŐRASSZONYFA-TSE - Vámosszabadi SE 2:1 (1:1)
gólszerzőnk: Pintér Bálint (2x)

Szurkolóinknak köszönjük a támogatást, szuperek voltatok! 👏
Folytatás egy hét múlva a Bácsa II ellen!

Block
- Fő támogatóink -