A szezonzáró összefoglalója

Ilyen volt a szombati szezonzáró.

Remek, napsütéses időben kezdődött meg szombaton délben a Győrasszonyfa-Tarjánpuszta Labdarúgó Sportegyesület szokásos, évvégi szezonzárója.
A program elején a vendégek és támogatók köszöntése, Szurics Péter vezető-és utánpótlásedző évértékelése, illetve a serdülőcsapatból "kiöregedett" játékosok búcsúztatása állt, ezt követte egy rendkívül finom, közös ebéd délután fél 1 körül. Az ízletes falatok (marhapörkölt és hasonló finomságok) elfogyasztása után az utánpótlás labdarúgók focizgatása következett, ám lényegében 15 óra tájt indult be a program, amikor is kezdetét vette a felnőtt és az ificsapat egymás elleni meccse. A találkozón aztán várható módon kijött a tudásbeli, technikai-fizikai különbség, a nagyok könnyed játékkal 16-1-re győzték le a rengeteg fiatalt felvonultató, ám végig nagyot küzdő ificsapatot.

E meccset követően a GYAFA OLD BOYS-on volt a sor, hogy aktuális ellenfelét, a Mihályi Öregfiúk csapatát két vállra fektesse, ami végül aztán nem jött össze. Az "öregek" mérkőzése rendkívül kiegyenlített volt, ám vendégeink jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően nyertek, míg nekünk mindössze egy büntetőből elért szépítésre futotta a Nagy Isti vezette barátságos mérkőzésen.

Este 7 óra fele aztán elkezdett "gyűlni" a nép, hisz következett a nagy és várva várt esemény: az érem-, kupa-, és díjátadó. A bronzérmeket Valiczkó Mihály győrasszonyfai polgármester adta át a jelenlevő játékosoknak, miközben Gayer Zoltán klubelnök a díjátadót "vezette le". Az érmek és az egyéni díjak, illetve a bronzéremért járó kupa átadása után közös fotózásra került sor a pályán, ahol jobbnál-jobb képek születtek, felejthetetlenné és emlékezetessé téve játékosainknak a napot, s ezt a remek évet.

Ezek után a közös vacsora következett, ahol szintúgy remek volt a hangulat, mint egész nap, jól fogyott minden, legyen az ital vagy étel. Végül pedig a Király Gábor-féle, pályamenti Retro-bulival koronáztuk meg a szombatot, amit azt hiszem, bánhatja az, aki nem velünk töltött.

A nap folyamán készült képek megtalálhatóak az alábbi linkeken:

 - facebook: Győrasszonyfa-Tarjánpuszta LSE - SZEZONZÁRÓ - 2014.06.28.
 - google: Győrasszonyfa-Tarjánpuszta LSE - SZEZONZÁRÓ - 2014.06.28.

 

A csapatnak pedig ismét gratulálok, gratulálunk a szezonbeli teljesítményéért!

Szép volt fiúk, Hajrá GYAFA!!!

Jövőre folytatjuk!!!

Block
- Fő támogatóink -
...és még sokan mások!

Beszéljenek a számok...

Fontos infók

Keresés

Győrasszonyfa-TSE hivatalos honlapja ® sportegyesulet.gyorasszonyfa.hu